Terkejut Warganet Dengan Perkembangan Terbaru Dari Pavithra. Terkini Sugu Pavithra Padam Kesemua Video Daripada Youtube

Beberapa hari ini, heboh apabila Youtuber terkenal iaitu S. Pavithra dikatakan telah dibuat oleh suaminya sendiri iaiatu M. Sugu. Melihatkan perhubungan suami isteri itu yang ceria di dalam video masakan mereka nyata membuatkan peminat terkejut dengan berita ini Ins1den tersebut dikhabarkan berlaku apabila Pavithra dikatakan tidak menyebut nama suaminya semasa majlis penganugerahan Ikon Anak Bandar Raya Ipoh Tahun 2020 tempoh hari.

Walaupun dibawa sehingga ke mahkamah, namun wanita tersebut telah bertindak memaafkan perbuatan gnas suaminya itu. Bahkan dia juga menegaskan bahawa mahu meneruskan kehidupan normal bersama keluarga tanpa dikenali orang ramai seperti dahulu.Pun begitu, Pavithra berkata dia masih lagi akan terus menghasilkan video masakan kegemaran ramai tersebut seperti biasa di saluran Sugu Pavithra di YouTube.

Walaubagaimanapun, kebanyakan peminat meluahkan rasa terkejut apabila melihat saluran rasmi pasangan itu yang kini sudah kosong tanpa sebarang video pun.Tidak pasti apakah motif di sebalik tindakan drastik tersebut, ramai yang berasa sedih kerana tidak dapat lagi menonton video masakan yang dihasilkan oleh Pavithra itu. Mungkin Pavithra memerlukan masa berehat seketika daripada perhatian ramai selepas ins1den ini. Mungkin juga wanita tersebut bakal memuat naik video baru selepas ini, siapa tahu kan?-beautifulnara

Baru selesai masalah dengan suami. Pavithra luah dia enggan terima sesuatu ini dan makluman perkembangan kariernya

IPOH, 24 Julai (BERNAMA) — Pasangan Youtuber sensasi, S. Pavithra dan M. Sugu enggan menerima sebarang penganugerahan ikon susulan perselis1han faham yang berlaku dalam keluarga mereka selepas pengiktirafan Ikon Anak Bandar Raya Ipoh Tahun 2020 baru-baru ini. Pavithra, 28, yang diumum sebagai penerima anugerah ikon berkenaan daripada Majlis Bandaraya Ipoh (MBI), berkata mereka sebaliknya mahu menumpu kepada penghasilan video masakan menerusi saluran Youtube seperti biasa.

“Saya tidak layak untuk menerima pengiktirafan ikon Perak atau apa-apa pengiktirafan lagi selepas ini. “Ramai lagi yang lebih layak kerana berbakat dalam pelbagai bidang untuk menerima pengiktirafan itu, jadi janganlah pilih kami,” katanya ketika ditemui pemberita semasa menghadiri pendakwaan suaminya di Mahkamah Sesyen di sini, hari ini.Sugu, 29, didkwa atas dua kes di mahkamah berkenaan hari ini kerana memiliki perlatan yang tajam dan menyebabkan kec3deraan ke atas isterinya, Selasa lepas.

Ibu kepada dua anak itu berkata penolakan pengiktirafan itu juga bertujuan untuk mengelakkan orang ramai daripada berasa iri hati terhadap kehidupan mereka sehingga menimbulkan persel1sihan faham.Pavithra berkata beliau telah memaafkan Sugu dan mereka berhasrat untuk meneruskan kehidupan normal bersama keluarga tanpa dikenali orang ramai seperti dahulu termasuk tidak mahu melibatkan diri dengan mana-mana ahli politik. Sumber: BERNAMA

Inilah Pencapaian Akademik Youtuber Pavithra Yg Anda Tidak Tahu

Semalam, suami Youtuber program masakan Pavithra dikenakan thnan r3man tiga hari bermula semalam kerana didkwa melukakannya. Menurut Sinar Harian, Pavithra dilihat hadir ke Mahkamah Majistret Ipoh ditemani ahli keluarga namun wajahnya yang selalunya terlihat ceria nampak gel1sah. Bagaimanapun, dia dikatakan dalam keadaan stabil meskipun mengalami luka dan kesan di bahagian muka serta bibirnya. Sumber terdekat memaklumkan , ketika kejadian di Hospital Raja Perempuan Bainun, Ipoh itu Sugu telah men4mpar Pavithra di muka dan pipinya beberapa kali menggunakan tangan.Oleh itu telah menyebabkan bibirnya mengeluarkan cecair merah dan difahamkan Pavithra juga telah dibuat di bahagian lengan dengan peralatan tajam.

Tidak tahan dengan keadaan itu, Pavithra sendiri telah hadir ke balai polis dan membuat lap0ran memaklumkan dia dibuat oleh suaminya.Pavithra minta diberikan ruang untuk menyelesaikan konfl1ik peribadi keluarga mereka.”Jadi untuk sementara ini, mereka tidak akan meneruskan apa-apa kerjasama program atau rakaman memasak dengan mana-mana pihak selama beberapa minggu bermula dari sekarang.”

Namun anda jangan terkejut, Inilah Pencapaian Akademik Youtuber Pavithra Yg Anda Tidak Tahu YouTuber, S. Pavithra mendedahkan pencapaian akademik yang diraihnya sewaktu mengambil peperiksaan UPSR (Ujian Penilaian Sekolah Rendah) suatu masa dahulu.Pavithra yang tidak berpeluang menghabiskan persekolahannya berkata, dia berjaya mendapat keputusan cemerlang 5A termasuk dalam mata pelajaran Bahasa Melayu yang menjadi subjek kegemarannya.

“Saya dulu sekolah rendah UPSR (Ujian Penilaian Sekolah Rendah) dapat 5A. Bahasa Melayu memang subjek kegemaran saya. Cuma, apabila ke Sekolah Menengah saya hanya dapat belajar separuh jalan sahaja. Tingkatan 4 pun tak habis belajar.“Saya dari kecil memang susah. Hari-hari pergi sekolah, naik bas tambang, tapi selalu tak dapat pergi sekolah sebab susah. Jadi, saya tak dapat belajar dengan baik,” katanya ketika portal Astro Gempak.Gara-gara kesempitan hidup yang dilalui, Pavithra yang menamatkan pengajian lebih awal terpaksa membantu menambahkan pendapatan keluarga dengan bekerja sebagai operator pengeluaran di sebuah kilang.

Selaku anak kedua daripada lima orang adik-beradik, Pavithra menyedari tanggungjawab yang perlu dipikul bagi meringankan beban bapanya yang menyara kehidupan sebagai buruh binaan.Tinjauan pula mendapati lima hari lalu pasangan YouTuber ini sempat memuat naik video percutian mereka di taman tema air popular dan menginap di sebuah hotel terkemuka yang dimuat naik di laman YouTube milik S. Pavitra dan berjaya meraih 281,980 tontonan.

Pastinya berita yang dilaporkan semalam sangat mengejutkan dan tidak dijangka orang ramai. Mana tidaknya elok-elok seronok bercuti gembira dengan keluarga tup-tup berbalah pula. Lagi teruk siap jadi kes polis. S. Pavitra dan suami, elok jer seronok bercuti bersama tup tup berbalah sampai jadi kes polis.

Ironinya kegnsan rumah tangga boleh berlaku dalam semua kelompok masyarakat tanpa mengenal agama, bangsa, termasuk status sama ada kelompok berpendapatan rendah (B40), sederhana (M40) mahupun tinggi (T20).Jadi, hati-hati guys! Semoga urusan rumah tangga S. Pavithra dan suaminya dapat diselesaikan dengan cara baik.-mstarkini