Mempersoalkan tindakan orang ramai yang mengkritik video terbaharunya bersama isteri. Aliff Syukri kata rakyat Malaysia suka cari salah.

Usahawan kosmetik, Dato’ Aliff Syukri tampil dalam kenyataannya di IG Story mempersoalkan tindakan orang ramai yang mengkritik video terbaharunya bersama isteri.

“Apa salah saya?”
Dia akui tidak tahu dimana letaknya salah seperti yang dikatakan oleh orang ramai berhubung konteks video tersebut, sedangkan inputnya hanya ingin memberi gambaran keadaan di satu negara ini.

Memilih untuk tidak ambil serius isu itu, Aliff Syukri bagaimanapun tidak memadam video yang dimuat naik.

Sebelum ini, usahawan itu ada memuat naik sebuah video lakonannya bersama isteri berkenaan gambaran situasi di sana. Namun, siapa sangka lain pula penerimaan segelintir warganet sehingga ada yang menganggap Aliff Syukri mempersenda rakyat di sana.

Kapsyen beliau berbunyi seperti ini “Adakah saya layak menjadi menteri pertahanan Malaysia?? Tag pasangan korang” ila buka full vedio utk tau jalan cerita sebenar.. filem badang 2 bakal menyusul❤️ @shahidadherbs mengayakan tudung ketika peperangan dari @as.hijabofficial

Video:

https://www.instagram.com/reel/CTmspoNg7D4/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bf6666b7-4226-43d8-9b15-f7d21d619b84

Namun reaksi daripada warganet tidak seperti yang diharapkan ini reaksi dari warganet;

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan ketinggalan untuk mengikuti kisah-kisah menarik di bawah.

Sekali lagi Dato Aliff Syukri buat hal. Kali ni bukan gara gara vaksin tapi sebab pkp lama sangat sampai jadi macam ni.

Siapa saja tak kenal dengan usahawan terkenal Dato Seri Aliff Syukri, yang sentiasa terpalit dengan pelbagai kontroversi. Sebelum ini, ketika menyambut ulang tahunnya yang ke-34 dia ada menyatakan hasratnya untuk menjadi insan lebih baik lepas lihat kepada anak-anaknya yang semakin besar. Niatnya itu mendapat feedback positif daripada warganet yang komen di akaun Instagramnya.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini Aliff sekali lagi dikatakan ‘buat hal’ berkaitan dengan lagu pkp pula. Ini bukan effects veksin ini effects pkp. Pak menteri bila ya nak habis pkp ni???? Sy segan nak tnya tpi sy dah x boleh tahan.. sy dah bosan dok rumah klau lama lagi mudarat sy lah mcm ni pak menteri.. Kesian lah dengan keluarga saya dan kakitangan saya yang ada beratus2 org ini..saya harap belas kasihan daripada pak menteri.

Sy ni.. Nampak sahaja happy. Tapi bila dah PKP terlalu panjang inilah jadinya dalam bilik air pun boleh berjoget nak menggembirakan hati yang sedih sebab PKP yang bersambung lagi. Nak buat macam mana kenalah ikut arahan kerajaan…tpi bangunan sy yg byk siapa nak bayar? Gaji staff? Iklan? Resort sy? Bisnes? Binatang? Smua nak makan dan pakai duit

Jauh di sudut hati saya kesian sangat tengok orang kena buang kerja dengan jumlah perpisahan yang banyak dan jumlah orang membahayakan diri lagi hari2..dan duit jatuh lagi. Bisnes sy import esport pun teruk…

Pening kepala dan tabahkan sahajalah. Apa apapun kita happykanlah diri. Jika bukan kita yang happykan diri, siapa lagi kan.. sy amat terkesan korang mcm mana?? Cuba kongsikan masalah korang??

VIDEO:

https://www.instagram.com/p/CQtK7sqr7lQ/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.dnq.pw/

Badan jadi lemah lepas kena suntik vaksin. Terkejut bila Dato Aliff Syukri dedahkan keadaan terkini lepas 12 jam ambil vaksin.


Pemberian suntikan vaksin covid-19 semakin rancak dijalankan dengan Program Imunisasi covid-19 Kebangsaan (PICK) kini sudah memasuki fasa ketiga. Perkembangan itu adalah satu berita baik yang mana menunjukkan semakin ramai yang sedar akan kepentingan untuk mendapatkan suntikan vaksin.

Pada 27 Jun 2021, usahawan terkenal Dato’ Sri Aliff Syukri telah memberitahu bahawa beliau sudah mendapat suntikan dos pertama vaksin covid-19. “Sumpah badan sy lemah dan deman teruk lps cucuk viksin.. semalan sy kuat.. siapa tngok ig storey sy tau… tpi lps 12jam sy rebah.. pening, tangan mengelatar, tiada selera makan sakit smua ada apa patut sy buat??“

Bagaimanapun, beliau telah mengalami rasa lemah badan serta demam. Menceritakan tentang kesan yang dialami selepas 12 jam disuntik, Aliff memohon pendapat orang ramai mengenai situasinya tersebut. Oleh itu melalui ruangan komen, warganet menulis pandangan dan nasihat mereka untuk perkongsian berkenaan.

Situasi yang dialami Aliff adalah kesan biasa yang turut dilalui orang lain. Namun ia tidaklah berpanjangan dan akan beransur hilang. Apa-apa pun syabas diucapkan kepada Aliff kerana telah mendapatkan suntikan dos pertama covid-19 walaupun beliau dikhabarkan seorang yang takut jarum.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : hotfm

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.