Baru beberapa hari bersalin suami paksq ajak brsama, yang paling mngejvtkan bila suami sanggup buat macam ni kepada anaknya yang baru umur sebulan

Bini baru beberapa hari bersalin suami dah paksa ajak bersama.

Tergamam budak yang umur sebulan tgah tido selamba je boleh letak dalam bakul baju.

Akhirya ini yang berlaku buat isteri tergamam.

Tak tau nak luah kat sapa lagi, xda tempat nak meluah.saya & suami saya adalah pasangan muda.

Ya benar kata ibu saya jgn terlalu berharap.

Macamni kisah ny, saya & suami x lagi tinggal sebumbung lepas saya bersalin..

Asalny lps bersalin 7 bulan yg lepas, sptutny saya berpantang di rumah mertua..

Tetapi ibu sya tlh membawa saya balik atas sebab diri saya yg tgh berpantang x terjaga.

Masa saya berpantang kat sana, makanan tenghari xda siapa yg sediakan..

Baju saya & bby suami langsung x hiraukan..

Air mandi bby saya yg sediakan dari hari pertama berpantang semua ny a dari z saya lakukan sendiri.

Suami saya ni baran orgny, masa sy mengandung dulu dia dah buat macam macam kat perut saya yg tgh sarat.

Dia dra saya dari segi fizikal & mental sjk saya mengandung lagi.

Oleh sbb ibu saya x tahan tgk saya x terurus masa pantang, dia bawa saya balik

Sampaikan mak cik saya sanggup dtg dari jauh & berpisah skjp dgn suami dia untuk menjaga saya & bby dlm pantang..

Alhamdullilah urusan berpantang terjaga. tapi, hari2 suami saya dok sindir dok k3ji saya x nak balik rumah mertua..

Masalahny sekarang ni suami saya sendiri x nak tidur rumah family saya.

Saya sedih sangat2 sbb dulu masa syg preggy saya yg bbysit anak buah saya.

Tapi masa sya pantang, diorang x pedulikan langsung saya & bby.

44 hari pun berlalu & saya serta bby pun balik atas desakan suami saya..nak tau kenapa dia dok des4k?

Sebab dia cuma nak bersama!!!!! Allahu, saya x kuat…

4 hari balik rumah mrrtua, saya masatu tgh kemas2 rumah suami saya jaga anak dlm bilik…

Kebetulan adik ipar (lelaki) cuti masa tu. nak tau apa jadi masa saya naik atas jengok bby?

Dia cakap saya menggatal dekat bawah. dia cakap saya jual ttk dgn adik dia. sdgkan saya cuci & sidai baju kmi bertiga

Masak & buat air sbagainy..x cukup dgn tu, dia pergi kasari perut saya

Sampaikan anak saya yg baru berumur sebulan tgh tidur dia letak dlm bakul pakaian!

Bila saya nak protect anak saya dia ugvt guna pisau nak kasari saya..

Saya jadi t4kut & saya spk * & saya spk dia…sekarang ni kaami x lagi duduk sebumbung sbb saya dah kerja bbysitter pulak jiran mak saya…

Dia x nak tidur rumah family saya sbb x selesa rumah ni kecil (flat) lagipun mil saya larang dia tidur rumah saya…

Kerja rumah dia langsung x nak tlg…

Haritu anak saya dem4m dia x nak bwk pegi klinik sbb dia mngantuk nak tidur..

Dia langsung xda rasa tanggungjawab.bila saya suruh dia hantar saya ke tmpt kerja, dia bagi alasan letih..

Sampaikan anak saya xda org jaga masa mak saya tgh driving plg lepas hantr saya kerja..

Allahu saya x kuat…saya bertahan selama ni sebab ANAK saya…

Saya x nak dia x merasa kasih syg seorang ayah, walaupun ayah dia x pernah tanya khabar dia.

GAGALKAH SAYA SEBAGAI SEORANG ISTERI? PATUTKAH SAYA BERTAHAN DEMI ANAK SAYA?

Selama ni saya & bby saya dh ke tahap berdikari sendiri je..semua ny saya buat sendiri…

Tanggubgjawab batin dia slalu desak saya, tpi dia x miss bagi nafkah sbb t4kut mak saya m4rah kat dia

Sbb slami ni mak saya yg banyak beli brg bby saya bukan dia & keluarga mertua.

Beli brg bby pun berkira.  sampaikan anak saya masuk emerg4ncy gara2 dia x bwk anak saya ke klinik.

Wahai anak, kaulah kekuatan ku.. IBU BUNTU– KRT

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! MB

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Bawang

Sumber: budaksitu