Suami Ini Izinkan Isterinya Peluk Bekas Kekasihnya Ketika Bersanding

H4ri bers4nding mervpakan s4lah satu hari yang bah4gia buat pengantin baharu.

Tapi, kalau bek4s kek4sih su4mi atau ist3ri korang datang waktu majlis bersanding tu mesti rasa kurang senang, betul tak?

Tambah lagi kalau bek4s kek4sih tu jen1s yang tak boleh nak move on.

Lihat Video Di Bawah:

Video Tiktok : @pasutri biasa

Tapi lain pula jadinya dengan pasangan pengantin di Indonesia ini. Menerusi satu video yang viral dari aplikasi TikTok baru-baru ini, pengantin perempuan tu telah memeluk bek4s teman lel4kinya yang turut hadir ke majlis perkahwinan itu.

Tapi sebelum dia peIvk bek4s kekasih dia tu, dia siap minta izin suami dia lagi yang duduk dekat sebelah tu. Suami dia pun rasa serba salah jer nak geleng kepala. Kah!

Video Tiktok : @pasutri biasa

Jadi, suaminya pun angguklah dan beri tanda setuju.

Dengan rasa tak bers4lah, peng4ntin perempuan tu terus peIvk je bek4s teman lel4ki dia dikhalayak ramai.

Lep4s je dari tu, bek4s teman lel4ki dia pula dengan selamba peIvk pengantin lel4ki dan ucapkan tahniah.

V1deo tersebut kemudiannya tul4r di serata laman sosial danmenjadi tontonan r1buan n3tizen.

sumber: cempedakcheese

Pihak SantaiViral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman social ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Santai Viral