Brader ni siap buka jurus lagi bila bergduh dengan sekuriti. Tu pon masih nak menegak benang yang basah lagi bila dah buat salah ini

Baru-baru ini tular di media sosial berkenaan satu kes perga duhan antara seorang lelaki yang dipercayai pelanggan dengan seorang pengawal kese lamatan pasaraya.

Kejadian ini difahamkan berlaku di hadapan sebuah pasaraya di Jalan Tudan , Miri Sarawak.

Difahamkan juga perga duhan tersebut berlaku disebabkan lelaki terbabit tidak memberikan kerjasama apabila pengawal kese lamatan tidak membenarkannya masuk pasaraya tanpa memakai pelitup muka.

Be rang dengan tindakan pengawal kese lamatan itu, lelaki terbabit cuba membe lasah dengan gaya seni memperta hankan diri.

Pengawal kese lamatan tidak berdiam diri malah membe lasah lelaki terbabit bertu bi-tu bi tanpa henti bermula di tempat letak kereta sehingga hadapan pasaraya.

Diharap pihak polis dapat menangkap lelaki tersebut kerana cuba membuat pro vokasi serta telah melanggar SOP sedia ada.

Sumber : Info Roadblok JPJ/POLISPERHATIAN:

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: