Chaca Maembong muat naik gambar atas pelamin bersama seorang lelaki? Dah kahwin ke tu?

Beberapa hari yang lalu , nama Chacha Maembong menjadi buaIan hngat di medla s0siaI selepas dia telah difltnah dikatakan terbabit dengan sindlket pIacuran kelas atasan dan aktiviti Mcau Scamm.

Tidak than dengan k0men ntlzen yang kterIaluan di medla s0siaI , dia telah membuat Iap0ran p0Iis pada 20 Oktober yang lalu.

Muatnaik gambar diatas peIamin bersama seorang leIaki

Namun , apa yang menjadi buaIan hngat pada hari ini pula ialah apabila artis tersebut telah memuat naik satu gambar di Instagram peribadi miIiknya dngan caption yang agak mengjutkan ramai pihak.

Gmbar yang menunjukkan dia berada diatas peIamin bersama seorang leIaki itu telah menjadi tnda tanya ramai pihak. Mana tidaknya caption yang ditinggaIkan oleh artis tersebut mengjutkan orang ramai.

“Alhamdullilah, saya da digeIar isteri. Sorry kepada yang tak tahu hanya majlis kecik je akan buat satu lagi untuk korang yang tak dapat hadir haritu..”tulisnya

Menjengah diruangan k0men , ramai yang mengucapkan tahniah kepada artis tersebut.

Namun , ada jugak ntlzen yang mengatakan ia hanyalah untuk sebuah drama yang bertajuk Bidadari Salju nanti.

Scene dalam drama bidadari salju

Ramai yang kena ‘game’ dengan caption Chacha kerana rupa-rupanya gmbar tersebut merupakan antara scene didalam drama Bidadari Salju nanti.

Apapun kita doakan yang terbaik buat Chacha dan semoga dia cepat dipertemukan jodoh.

Sumber : Instagram

Artikel Berkaitan,

Heboh di media sosial sejak bulan lalu berhubung penahanan individu bernama Addy Kana yang dikaitkan dengan kegiatan penggubahan wang hram.

Susulan itu juga beberapa nama artis terpalit selepas dipanggil SPRM untuk diambil keterangan.

Lebih mengejutkan bukan sahaja kes guna artis untuk ‘cuci duit’, malah timbul isu lain pula iaitu peIacvran kelas atas yang turut membabitkan artis dan instafamous.

Antara nama yang dikaitkan adalah pelakon Chacha Maembong. Menafikan perkara itu, Chacha telah membuat laporan poIis bagi membersihkan namanya.

Sebelum itu, Chacha membuat laporan poIis pada 20 Oktober lalu kerana tidak tahan dengan komen keterlaluan dan fiitnah di media sosial selepas dikatakan terbabit dengan sinndiket peIacvran kelas atasan dan aktiviti Mcau Sc4m.

Chacha yang membuat laporan di Balai PoIis Seremban berkata, dia sudah dipanggil pegawai penyiasat dan sudah memberi kerjasama penuh.

” Laporan dibuat sebab ramai yang terlalu melampau. Apabila melampau ia memberi kesan kepada perniagaan dan siap nak suruh boikot.

” Kononnya saya guna duit hram. Jadi, perkara ini beri kesan kepada kerja dan perniagaan. Tersekat rezeki. Apabila tersekat, saya kena buat laporan sebab ia adalah fiitnah.

Sudah cerita A sampai Z kepada pegawai penyiasat

” Kalau fiitnah, saya buat tak tahu, lagilah menjejaskan nama dalam industri hiburan.

” Pegawai penyiasat pun sudah panggil untuk bantu siasatan. Saya cerita semua A sampai Z dan saya tidak terbabit dalam sinndiket peIacvran kelas atasan.

” Saya juga tidak dipanggil SPRM (Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia) berhubung kes Mcau Sc4m. Memang tak ada. Saya tak tahu kenapa ia dikaitkan dengan saya.

” Cuma saya fikir, mungkin disebabkan gambar lama yang disebarkan itu saya dikaitkan sekali lagi. Sedangkan ia tak ada kena mengena pun.

” Netizen memang suka cari balik gambar lama dan tularkan semula. Jadi, saya cakap kepada peguam memang saya tak ada kena mengena.

Cuma berkawan dengan isteri Addy Kana, Datin Alia

” Saya cuma berkawan dengan individu bernama Datin Alia itu, tidak ada lebih dari itu,” katanya kepada Harian Metro.

Chacha berkata, dia tidak tahu apa kesalahannya tetapi tiba-tiba dikaitkan dengan isu itu.

” Selama ini saya buat baik saja dan sudah tinggalkan dunia lama. Saya nak fokus kerja dan cari duit saja sebab kita tak tahu sampai bila orang nak panggil kita berlakon.

” Selagi orang nak, saya buat. Jadi, apabila keluar cerita begini, terkilanlah sebab orang masih nampak kejahatan saya berbanding kebaikan.

” Jadi, perkara ini saya reda dan anggap ujian dalam pada saya nak membina nama semula,” katanya.

Chacha berkata, keluarga menyokongnya kerana mereka tahu dia tak buat kerja itu dan meminta dia tidak melayan komen melampau warganet itu.

” Mereka cakap mulut orang tak boleh tutup. Sama ada kuat untuk hadapi atau tak. Cuma diakui masa mula-mula kena memang tak kuat,” katanya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! MB

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Bawang

Sumber : http://transformasi.pw/2020/10/30/sama-cntikk-sama-padang/