“Dia bukan macam saya”- Che Ta jawab isu cer4i

Dilihat kini jarang berkogsi gambar suaminya di media s0sial,aktres je­lita Rozita Che Wan bagaimanapun men4fikan sekeras-kerasnya bahawa rumah tangga­nya dengan suami,pelakon Zain Saidin kini di ambang perc3r4ian.

Kosmo melap0rkan, Che Ta meneg4skan tiada sebab perkahwinannya dengan suami dikatakan menuju percer4ian hanya kerana jarag berkongsi gambar di Instagram.

“Masya-Allah mana ada. Pasal apa nak bercerai, orang tu nak Zain ke? Baru semalam kami sembahyang tarawih anak-beranak.

“Zain memang jarang nak ambil gambar pun. Dia bukan macam saya. Tengok sendiri akaun Instagram dia memang bukan jenis rajin upload gambar pun,” katanya.

Namun Che Ta mengakui adat perkahwinan memang ada pasang svrut, namun hubungannya dengan suami baik-baik sahaja.

“Saya pun pel1k keluar cerita macam ini. Kami tak bergadvh pun. Kami dah faham pera­ngai masing-masing. Jadi, tiada mas4lah”

Rozita, 47, mendirikan rumah tangga dengan Zain, 37, pada 2013 dan dikurniakan seorang cahaya wanita, Aaisyah Dhia Rania yang kini berusia tujuh tahun.

Rozita turut mempunyai dua orang anak iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra hasil perkahwinan pertamanya.

Sumber:K0smo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Bawang

Zain sah jadi suami Che Ta dengan sekali lafaz

Zain sah jadi suami Che Ta dengan sekali lafaz

Pasangan Zain Saidin dan Rozita Che Wan.
Pasangan Zain Saidin dan Rozita Che Wan selamat dinikahkan di Pusat Konvensyen Setia City, Shah Alam pada jam 9.04 malam tadi dengan sekali lafaz.

Rozita menerima mas kahwin sebanyak RM9,300, cincin kahwin bernilai RM93,000 dan wang hantaran RM23,200 bersama sembilan dulang yang dibalas sembilan dulang oleh pihak Zain.