Sampai macam ni nak dapat like? – Erry Putra Sound Gadis Tudung Pink

Tidak dinafikan, ramai pengguna media sosial sudah mengikuti trend dan mengunakan aplikasi media sosial TikTok sebagai satu platform hiburan.

Baru-baru ini, pelakon Ery Putra meluahkan rasa apabila ada segelintir penguna aplikasi tersebut melakukan aksi kurang senonoh dan tidak sopan.

Malah, pelakon ini menyifatkan perkara tersebut agak keterlaluan dan tidak sesuai dipertontonkan kepada pengguna lainnya.

“Emm aku player tik tok gais kadang benda2 ni buat org pandang rendah pada user tik tok nape sampai cam ni maaf la.

“Aku jantan gk tapi kalau sampai cam ni nk kan like xyah la gais kesian muslimah lain.. org bukan muslim tgok depa ckp apa plak kat org muslim.

“Diaorang non muslim pun xbuat cam ni gais..this is to much for me… sorry i dislike this user,” tulisnya.

Video: Instagram Erry Putra

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH