Akhirnya jsad Lans Koperal Azrin ditemui selepas hari ke 3 pencarian. Selamat jalan dan ini yang berlaku sebenarnya.

Selepas 3 hari pncarian, akhirnya jas4d Ians K0peral Mohamad Azrin bin Mohamad Isa ,telah ditemui di Kg Seren.gkam Maran Pahang. إنا لله وإنا إليه راجعون ‎‏‎اللهم اغفر له وارحمه وعافه واعف عنه Allahyrham merupakan anggota Tinjau dari pasukan Kompeni PANDURA (Para) yang lemas dan hilang ketika menjalani latihan pnyusupan menyeb3rangi Sungai Pahang bagi Eksesais PARA PREDAT0R Siri 1/2021 di Kawasan Am, B3ra, Pahang.

Semasa kejadian, anggota sedang melaksanakan Fasa Latihan Taktikal Menyeb3rangi Sungai di sekitar kawasan Kampung B4tu Bor. Kejadian berlaku pada 29 Ogos 2021 jam 4.40 petang. TDM telah menggerakkan angg.ota 0perasi dan menyelamat namun tiada penemuan sehingga kini, 0p $AR bersama pihak Jabatan Bomba dan PenyeIamat Malaysia (JBPM) Zon 2 Pahang telah dilaksanakan di tempat kejadian pada 29 Ogos 21 jam 4.50 petang.

Op SAR ini turut juga dibantu pihak PoIis Diraja Malaysia (PDRM), Angktan Pertah4nan Awam Malaysia (APM) dan orang kampung di kawasan di mana mngsa kali terakhir dilihat. Semalam Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah bertitah kerajaan akan menjaga kebajikan isteri dan anak tunggal anggota tntera yang dipercayai lemas di Sungai Pahang dekat Kampung Batu Bor di sini kelmarin.

Baginda bertitah demikian kepada isteri Lans K0peral Mohamad Azrin Mohamad,27, iaitu Nur Aqila Safuan,22, selepas baginda selesai menc3mar duli menaiki bot mencari individu di sekitar lokasi kejadian di Sungai Pahang berhampiran Kampung Bohor Baru di sini.

Baginda turut menasihatkan Nur Aqila yang mempunyai seorang anak berusia sembilan bulan serta keluarga terdekat supaya bersabar menerima dvgaan b3rat yang sudah ditentukan Allah. Disamping itu, baginda menitahkan supaya diadakan solat hajat agar usaha pencarian berjalan lancar dan individu tersebut dapat ditemukan.

Terdahulu baginda diiringi Panglima Tntera Darat Jneral Tan Sri Zamrose Mohd Zain menaiki bot menyu.suri Sungai Pahang lebih satu jam bersama pasukan penyel4mat. Kelmarin seorang anggota tentera Lans K0peral Mohamad Azrin Mat Isa,27, yang menjalani latihan taktikal Eksesais Para Predat0r hiIang selepas terjtuh ke Sungai Pahang ketika cuba menyeberangi sungai berkenaan dekat Kampung B.atu Bor di sini. Dalam kejadian kira-kira jam 4.40 petang itu individu yang merupakan ang.gota 10 Br1ged Para sedang melaksanakan fasa latihan taktikal menyebe.rang sungai. Sumber  :  terengganutv

Disebabkan bekas suami rindu nak makan air tangannya. Wanita ini sanggup tunaikan permintaan siap makan bersama anak anak.

Perpisahan bukanlah sesuatu yang mudah untuk diterima dan dilalui, namun ianya bukan penamat segalanya kerana Tuhan yang menentukan jalan hidup seseorang. Biarpun telah berpisah, ramai yang masih berkawan dengan bekas pasangan mereka. Begitulah seperti yang dilalui oleh wanita ini.

Menerusi video yang dimuat naik di aplikasi TikTok wanita itu berkongsi kisah yang mana dia masih berkawan dengan bekas suaminya. Difahamkan lagi, pada suatu hari bekas suaminya itu menghantar mesej teringin makan mee goreng air tangan wanita yang dikenali sebagai Dayah tersebut.

Bekas suami text, minta tolong masak

Malah apa yang lebih mengharukan adalah apabila dia juga sanggup membeli bahan-bahan sebagai persediaan untuk memasak mee goreng tersebut.

Rindu makan bersama anak2

Tanpa berfikir panjang, ibu kepada 2 anak itu pun menunaikan permintaan bekas suaminya yang pada masa sama ingin makan bersama anak-anak mereka. Di akhir video, kelihatan si bekas suami sedang makan mee goreng tersebut sambil melihat anak-anak mereka bermain kolam di hadapan rumah. Meninjau ke ruangan komen, tindakan wanita itu meraih pujian warganet kerana masih mengekalkan hubungan baik dengan bekas suaminya demi anak-anak mereka.

Mungkin jodoh tak panjang tapi dia tetap ingat

Kongsi pengalaman

Tak semestinya dah berpisah kena bermasam muka macam tak kenal

Difahamkan lagi, mereka berdua mendirikan rumah tangga pada tahun 2018 namun ditakdirkan berpisah tahun lalu. Kini, masing-masing telah membawa haluan berbeza dan hidup bahagia.

Sumber : Trending sangat

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.