Jassad Individu yang hilang dbawa arus berjaya ditemui petang tadi

Dvkacita dimaklumkan bahawa jsad Md Rajihan bin Junaidi telah ditemukan Iemas tepat jam 5.12pm of tempat kereta beliau di jumpai semalam.

Berita itu dlturut dik0ngsi oleh ahli keluarga serta sahabat karib arwh.

Semalam harian metro melap0rkan seorang lelaki terpksa mencec4hkan cermin kereta Proton Waja yang dinaiki untuk menyelamatkan isteri sebelum dia hanyvt bersama kenderaan itu dalam kejadian bnjir di Batu 18 Jalan Kluang-Kahang, petang semalam.

Ketua PoIis Daerah Kluang, Asisten Komisioner Low Hang Seng berkata, kejadian dilap0rkan 0leh isterinya, Khairunnisa Ibrahim, 24, jam 5.30 pagi tadi di Balai PoIis Kahang.

Katanya, pengadu bersama suaminya, Md Rajihan Junaidi, 28, dalam perjalanan dari Mersing menvju ke bandar Kluang.

“Ketika sampai di Batu 18 Jalan Kluang – Kahang, jam 5.30 petang semalam, pasangan itu dikatakan mered4h bnjir di kawasan berkenaan.

“Di pertengahan jalan, kereta dinaiki tiba-tiba dibawa arvs der4s ke kanan laluan menyebabkan suaminya mencec4hkan cermin kereta untuk mengeluarkan pengadu,” katanya melalui kenyataan kepada media hari ini.

Hang Seng berkata, pengadu diselamatkan orang ramai yang menyaksikan kejadian namun suaminya dikatakan hanyvt bersama kenderaan dinaiki.

Apa yang lebih memiIukan mgsa dan isteri baru melangsungkan pernikahan Julai tahun lepas dan isteri mgsa dikhabarkan sedang hamiI.

Salam tkziah, moga arwh ditempatkan dikalangan orang yang soleh. Moga si isteri tabah menerima uj1an ini. Al Fatihah.