Setelah Dikecm, Akhirnya Gang Bros Panggil Semula Pasangan itu, dan Terangkan Perkara Sebenar

Minggu lalu tular sebuah video berkenaan seorang gadis yang sanggup cur4ng terhadap teman lelakinya kerana RM20,000.

Ia menjadi bualan ramai netizen sehinggakan ada yang beranggapan video berkenaan seperti dibuat-buat.

Bros Gang TV akhirnya mengeluarkan satu video baharu untuk menerangkan kisah sebenar di sebalik video ke-4 mereka yang dikatakan telah mencapai status fenomena.

Dalam video terbaru itu, mereka akhirnya mengaku video berkenaan adalah lakonan semula berdasarkan โ€˜kisah benarโ€™ yang didengari oleh pihak mereka.

Dah kena kecam, putar pulak kata semua lakonan based on true story, woii kalau lakonan org x ttp muka tu.

Pernah tgk mcm mana dkt 999 ke mana2 rancangan yg diorng buat lakonan semula based on true story.

Mana ada ttp muka. Nak kencing pun agak2 la lahanat, sah YOUTUBERS SAMPAH

SaIah satu petikan dalam video ini telah dikongsikan di ruangan Twitter dan ramai berpendapat sekiranya video ke-4 ini hanyalah rekaan lakonan semula.

Bermakna konten mereka selama ini dir4gui kesahihannya.

Bros Gang TV bermula dengan konten video bermodalkan 1su gold d1gging (kaki k1kis).

Walaupun mereka cuma mempunyai hanya 5 video, mereka telah mengumpul 337,000 pengikut di YouTube.

Dalam kenyataan mereka, mereka buat video berkenaan hanya sekadar entertainment based on true story.

Mereka turut mend4kwa netizen telah membuat andaian yang saIah terhadap video tersebut sehinggakan ada yang sanggup membuat kenyataan f4ke mewakili pihak si gadis.

Nampaknya ramai rakyat Malaysia yang telah โ€˜tert1puโ€™ dengan video ini yang mereka claim benar-benar terjadi di awalnya.

Harap selepas ini netizen akan lebih berhati-hati dalam mempercayai konten yang viral di media sosi4l.

โ€œKalau content mcm ni susah nak jumpak yang original. Bosan dah tengok dekat channel org putih content sama.

Nmpak sgt fake contentnya Face with tears of joy. Kalau tak blur muka boleh nampak belakon ke idak.โ€

โ€œHalahh tak nice doh,, kalau btol lakonan mmg brosgang sampah doh, kedua kalau kau kluar statement mcm ni sbb nk stop org kecam, silap bro

Org lagi kecam kau,, ketiga aku x suke cara hg acah gangster,, bodoh,, dh jd cmni kecut telur.

Sape anak dajjal skrg? Nk ckp nitizen plakโ€

Sumber : the vocket / gstv