Lelaki ini pergi menghadap ilahi ketika tunggu isteri selesai interview

Seorang isteri dikejuvtkan dengan berita dvka apabila panggilan telefon disambut anak sulungnya yang sedang menanngis memaklumkan suaminya tidak sedarkan diri dalam satu kjadian semalam.

Menurut laporan Harian Metro, Mohd Ashraf Rosli mennggal dvnia di dalam kereta ketika sedang menunggu Nurul Ain Mohd Razip yang menghadiri temu duga sebagai jururawat di sebuah hospital swasta di Bangsar.

Posting yang tular di Facebook

Wanita berusia 31 tahun itu berkata, suaminya ada memaklumkan mengalami sakiit di dada ketika menghantarnya bagi menghadiri temu duga tersebut.

“Ketika sedang menunggu giliran, saya berbalas Whatsapp dengan suami kerana bimbangkan keadaanya.
“Kira-kira 3.45 petang, saya menghubungi telefon bimbit suami kerana kiriman Whataspp tidak berjawab,” katanya.

Terkejvt dengan khabar yang disampaikan oleh anaknya, dia bersyukur kerana ada orang awam yang melihat salah seorang daripada tiga anaknya yang menngis di dalam kereta sebelum meminta bantuan kecemasan.

Selepas itu, mngsa yang berusia 35 tahun dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) sebelum disahkan mennggal dunia. Jenzah akan dikebvmikan di Bercham, Ipoh selepas selesai beddah siiasat hari ini.

Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Annuar Omar mengesahkan kejadian terbabit dan kes diklasifikasikan sebagai matti mengejvt (SDR).

Salam takziah

Adik saya telah kembali kepada penciptaNya

Sumber: Harian Metro (Ekhwan Haque Fazlul Haque) , Facebook

Kredit : OMM