Individu ini akhirnya dedahkan siapa mahluk di belakangnya yang menghantvi ramai orang awal 2000-an

Awal tahun 2000 dulu kita mesti pernah tengok atau terbaca cerita-cerita mistteri dari majalah bulanan terkenal atau penyebaran cerita dari sumber internet terhad. Ada cerita pasal anak derhhaka kena sumpah jadi ikan pari, ada yang jadi makhluk seperti monyet dan ada juga cerita tentang gambar jiin di Gua Hira’.

Cakap pasal gambar jiin di Gua Hira’, mesti korang familiar dengan gambar yang admin share kat bawah ni. Menerusi akaun Twitter @UGC18106, dia ada share cerita sebenar pasal gambar yang didakwa jiin dalam gua tu. Korang baca dan nilai sendiri kat bawah ni.

Patung rupanya

Admin ingat lagi lepas baca cerita ni zaman sekolah rendah dulu. Memang takut betul, sampai berlari balik rumah lepas balik mengaji waktu malam. Serram betul time tu. Tapi bila tahu benda ni palsu, sakkit pula hati dengan sapa yang sebar cerita ni.

Ini lagi dahhsyat sebab ustaz yang cerita. At least admin dulu baca sendiri. Ya Allah, tak baik meniipu budak-budak tau. Tak pasal-pasal orang takkut dan percaya benda tu. 

Haa.. majalah tu memang banyak cerita-cerita pelik. Terpulang kepada pembaca je yang percaya atau tak. Tapi admin dulu budak lagi, memang percaya habis weh.

Aduhh.. kalau nak bagi pengajaran pun janganlah sampai meniipu. Nasib baik tak ada kes orang yang trauma lepas baca benda tu. Kalau ada, tak tahu nak tuding jari kat sapa. 

Harap zaman sekarang ni tak ada yang share benda-benda pelik ni. Ingat, tak pasti jangan sebar.

 

sumber : lobak merah