“Acah power nak p0tong semua orang” – Pemandu Bezza Dikec4m, Mem0tong di Laluan Sempit Hingga Sebabkan Kemal4ngan

Sejak akhir-akhir ini, kerap sangat kita mendengar berlakunya kem4langan jalan raya terutama di kawasan curam seperti Cameron Highlands.

Terbaru, viral sebuah video di Twitter yang menunjukkan kem4langan yang berlaku dekat laluan Tapah ke Cameron Highlands apabila kereta Perodua Bezza dilihat mel4nggar sebuah kereta yang datang dari arah bertent4ngan. 

Yang buat kita semua m4rah dan tak pvas hatinya ialah kereta Bezza merah tu telah mem0tong di laluan yang sempit dan curam.Siapa yang pernah pergi Cameron Highlands mesti tau kan macam mana kecil jalan nak naik ke atas tu.

VIDEO:

“Kalau kereta kau je terb4bas takpe, tapi kau lib4tkan orang lain” 

Video tersebut telah mendapat respon neg4tif netizen yang memang m4rah sungguh dengan tind4kan tidak bijak pemandu tersebut. Nasib baik tak acc1dent tervk.

“Ryan kentut tu dia terbau tu pasal berlanggor” 

Apa-apapun selain daripada orang m4rah dengan kem4langan tersebut, netizen juga geli hati apabila audio di dalam video tersebut terakam gelagat si ibu bertanya siapa yang kentut dalam kereta. Ryan ke yang kentut tu?? Adoii! 

Berhati-hati di j4lan raya ye guys! Kalau nak mem0tong tu pastikan keadaan selamat. Jangan sampai terjadi kem4langan macam kat atas tu. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Bawang

Kredit: Lobak Merah