“Tutup dengan bantal je..”- Fotoshot ‘Pre Wedding’ Unik Tema ‘Bersatu Dengan Alam’

Setiap pasangan pastinya gemar untuk sematkan memori mereka bersama dalam pelbagai jenis bentuk dan juga platfrom. Agar semua kenangan manis tidak terhapus begitu sahaja dan dapat dipertontonkan semula waktu hari tua.

Disebabkan itu, ramai yang dilihat gemar untuk berhabis duit untuk mendapatkan foto dan video yang cantik bersama pasangan mereka. Hasil foto dan video itu bakal disimpan rapi oleh pasangan untuk dikenang bersama anak-anak kelak.

“Menyatu dengan alam…”

Di Indonesia, bakal pasangan suami isteri ini memilih satu konsep yang unik buat bagi menjayakan photoshot untuk gambar pre-wedding mereka. Idea unik ini sememangnya telah menjadi bualan h4ngat ramai dan idea mereka ini telah mendapat ribuan perkongsian di laman Facebook

 

Saling bertutup dengan bantal!

Unik, tapi berani ke nak tiru macam ni?

Idea ringkas dan menarik

Sekali seumur hidup, tak salah kan?

Idea mereka ini sudah tentunya mendapat pelbagai canggahan dan krit1kan daripada orang ramai. Tidak kurang juga, ada yang memberikan pujian kepada pasangan ini kerana tampil degan idea yang unik.

Prewedding gaes😍😍Konsepnya Menyatu Dengan Alam🤣🤣

Posted by DIDA market.ID on Isnin, 22 Jun 2020

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!