Individu yang terlibat dengan kes gdvh di tempat futsal dikenal psti. Rupanya youtuber terkenal belagak smseng siap panggil geng untuk buat settle

Seorang pengguna Twitter, dikenali sebagai Bakhtiar Ikhwan, menerusi satu thread mendakwa seorang YouTuber yang sering menyajikan content-content yang menarik telah bertindak luar kawalan dengan bergaduh di tempat awam.

Difahamkan, kejadian tersebut berlaku di salah sebuah gelanggang futsal dan mangsa telah tampil membuat laporan polis berhubung kes yang terjadi.

Menerusi video yang dikongsi, dapat dilihat kekecohan yang berlaku di gelanggang futsal akibat pergaduhan yang berlaku. Bahkan, terdapat seorang pengguna Twitter yang lain turut berkongsi video menjadi mangsa ketika cuba meleraikan pergaduhan tersebut.

Jelas lelaki ini, YouTuber ini didakwa telah berlaku samseng akibat salah faham yang berlaku. Bukan itu sahaja, dia (YouTuber) dipercayai membawa rakan-rakannya yang lain bagi membantunya memukul mangsa yang bersendirian ketika itu. Bahkan, penggunaan senjata turut digunakan ketika pergaduhan itu.

Selama ni fikir baik lah sangat buat content tolong orang, sedekah sana sini haha dasar hipokrit! Pasal tak puas hati kat futsal je terus ajak 5 buah kereta datang nak tibai sorang eh? Siap bawak kerambit

Menerusi laporan polis yang dibuat, mangsa mendakwa dia telah diserang oleh 25 lelaki yang tidak dikenali. Jelas mangsa lagi, dia telah dipukul menggunakan tangan dan kaki bahkan penggunaan kerambit turut digunakan dalam pergaduhan tersebut.

Mangsa mengalami kecederaan teruk di bahagian muka dan menanggung kesakitan di bahagiah badan susulan dipukul oleh mereka. Namun, sehingga sekarang tiada respon yang diberikan oleh Youtuber tersebut.

Video

Sumber: Bakhtiar Ikhwan via OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.